Färdiga veckomenyer –
goda och nyttiga recept för dig och din familj

Spara tid med din kompletta inköpslista som du kan ta med dig direkt till mataffären

Alla veckomenyer är fullständigt anpassningsbara för att passa dina behov

Låt oss visa dig hur CookEat fungerar

Fyll i din epostadress så skickar vi dig en video där vi visar upp CookEats smarta veckomenyplanerareSå här fungerar CookEat

1. Berätta om dig och dina behov

Vi ställer dig lite olika frågor för att kunna få fram vilka middagsrecept som passar dig bäst. Vi vill bland annat veta hur mycket tid du har till matlagning, om du följer en specifik kosthållning och om det är några råvarugrupper eller ingredienser du vill utesluta.

2. Vi skapar din personliga veckomeny

Veckomenyn utgår från dina personliga preferenser och du kan alltid redigera menyn när du vill för att få den precis som du vill ha den. Du får automatiskt middagar för alla dagar i veckan, men om du vill kan du själv även lägga till frukost och lunch i din meny från CookEats stora receptbank. Vi ser till att din kost blir varierad utifrån dina behov.

Du kan också byta ut recept, ändra antal portioner eller ta bort ett recept helt från menyn. Om du har ett eget favoritrecept kan du även lägga till detta och få med det i din inköpslista.

3. Ta med dig den kompletta inköpslistan till butiken eller använd för att beställa varor online

Vi sammanställer alla ingredienser som behövs i en inköpslista. Du kan redigera och komplettera listan med andra varor som du behöver köpa hem. Inköpslistan har du tillgång till direkt i din smartphone eller kan skrivas ut.

Så fort du gör ändringar i din veckomeny kommer inköpslistan automatiskt att uppdateras.

4. Följ instruktionerna i receptet och njut av en god och nyttig måltid

Vi på CookEat gör det lättare för dig att äta god, nyttig och varierad mat. Allt du behöver göra är att följa din veckomeny och instruktionerna för dina recept.

Fungerar på alla enheter

Dator – Surfplatta – Smartphone

Vad blir det till middag? – Vi har svaret åt dig!

Bli medlem i CookEat för endast 129 kr/månad. Inga bindningstider och öppet köp!

God och nyttig mat – vår filosofi

Vi vill underlätta för dig i din vardag och spara tid genom att planera veckans alla middagar åt dig. Vi ger dig personligt anpassade menyer innehållande middagar för veckans alla tillsammans med kompletta inköpslistor. Du kan även komplettera din meny med frukost och lunch från CookEats receptbank.

CookEat innehåller redan över 500 nyttiga och goda middagsrecept från olika matkreatörer och matbloggar. Dessutom arbetar vi löpande med att ta in nya samarbetspartners för att receptbanken aldrig ska sluta växa och för att du alltid ska kunna hitta ny inspiration!

CookEat vill göra det enkelt för dig att äta gott och nyttigt varje dag. Grundförutsättningen för recepten hos CookEat är att de ska grunda sig i bra råvaror oavsett om du är allätare eller följer en särskild kosthållning.

Välj den kost som passar dig!

Allätare

Passar för dig som inte äter enligt en speciell kosthållning men gillar variation och vill äta god och nyttig mat. Kort sagt innebär Allätare att du får recept från alla olika kosthållningar utom de allra mest strikta såsom AIP + recept helt unika för kategorin Allätare.

Om du är osäker på vilken kosthållning som passar dig kan du alltid utgå utifrån Allätare och sedan anpassa denna utifrån dina egna önskemål när du startar upp din prenumeration.

Paleo

Paleo är en populär kosthållning som önskar efterlikna människans ursprungskost.
Kort sagt innebär Paleo att alla spannmål, mejeriprodukter, vitt socker och baljväxter utesluts ur kosten.

Istället ligger fokus på grönsaker, rotfrukter (ej potatis), kött, fågel, fisk, skaldjur, ägg, nötter, fröer, kokosolja och avokado.

AIP

Det autoimmuna protokollet (AIP) är en vidareutveckling av Paleo. Inom AIP utesluts, förutom det som utesluts inom Paleo, även alla potatisväxter (såsom potatis, tomat, paprika), nötter, frön och ägg med mera.

AIP är en relativt strikt kosthållning som lämpar sig för dig som vill äta en antiinflammatorisk kost på grund av hälsomässiga skäl. I AIP används mycket rotsaker, kött, fisk, fågel, benbuljong med örter som främsta smaksättning. 

Vegetarisk (lakto/ovo)

En Vegetarisk lakto/ovo kost innehåller allt från växtriket tillsammans med ägg och mejeriprodukter. Denna kosthållning passar dig som önskar utesluta all typ av kött (såsom nöt, fläsk, fågel, fisk m.m.).

I kort utesluts inga särskilda råvaror mer än just kött. Istället njuter du av härligt gröna recept med råvaror från växtriket!

Pescetarian

Pescetarian är en kost som går mer åt det vegetariska men även innefattar fisk, skaldjur, ägg och mejeriprodukter. Detta är en kosthållning som passar dig som inte vill äta kött men gärna äter olika sorters fisk.

Även Pescetarian kan ses som en god grund att börja med för att sedan anpassa menyerna efter dina egna behov. 

När du prenumererar på CookEat får du

 • Individanpassade veckomenyer innehållande varierade middagar för veckans alla dagar
  CookEat tror att god, nyttig och varierad mat är vad du är ute efter. Vi ser till att rotera proteinkällor och typ av recept för att du ska slippa tänka på det och för att du ska få en varierad och fin meny. Lägg med några få klick även till frukost och lunch i din veckomeny de dagar du även önskar detta, från CookEats stora receptarkiv, för att få din meny precis som du vill ha den.
 • Flexibel veckomeny, ta bort eller byta ut recept, du kan också lägga till fler tillbehör från vårt receptarkiv
  Du bestämmer vilken dag din meny ska börja, portionsantal, kosthållning och eventuella råvarugrupper/ingredienser du vill undvika i din meny och CookEat sköter arbetet med att sätta ihop en meny just för dig.
 • Komplett (och mycket smart) inköpslista som uppdateras automatiskt för att spegla de ändringar du gör i din veckomeny
  Skriv enkelt till andra varor du behöver handla hem från matbutiken. Inköpslistan kan du använda i mobilen och kryssa av efterhand som du handlar.
 • Möjlighet att ladda upp egna recept och inkludera i din veckomeny
  Du kan enkelt lägga till dina egna favoritrecept eller recept du vill testa från andra källor och sedan inkludera dessa i din veckomeny. Alla ingredienser kommer automatiskt med i din inköpslista.
 • Tillgång till CookEats receptarkiv innehållande recept från flera inspirerande matbloggar
  CookEat vill göra det enklare för dig att hitta och laga recept från matbloggar som du redan följer och älskar eller som du borde följa! Vi jobbar löpande med att få in nya fantastiska samarbetspartners till CookEat så att du alltid ska kunna få ny inspiration i köket.

Tryggt köp!

CookEat tillämpar öppet köp under 14 dagar (från och med tidpunkten för köpet) vilket innebär att du tryggt och enkelt kan köpa tjänsten, prova under 14 dagar och om du under denna tid ångrar dig kan du häva köpet* och få dina pengar tillbaka.

Vi vill göra det enkelt för dig i din vardag genom att skapa individanpassade menyer tillsammans med en komplett inköpslista och vårt mål är att just du ska få äta god och nyttig mat varje dag. Öppet köp är en del i vårt arbete om att användarna ska få möjligheten att upptäcka de stora fördelarna med CookEat samtidigt som möjligheten till att ångra sig om det inte känns rätt finns.

Detta är en garanti för den kvalitén som CookEat förmedlar genom hela sin tjänst. Allt från recept, menyer, inköpslista och självklart den totala helhetsupplevelsen för den enskilda användaren.

*För att häva ett köp behöver du, inom tidsramen för öppet köp, maila till CookEat och begära att köpet går tillbaka.

Prenumerera på veckomenyer från CookEat

Endast 129 kr/månad – inga bindningstider

CookEat innehåller recept från

Gå med i CookEat du med!